Vi köper guld för


KÖPA GULD HOS GULDHUSET MALMÖ

Du kan köpa Guld i vår fysiska butik på Södra Förstadsgatan 79B och ni hittar oss även på
Tradera! Sök på “Guldhusetmalmo” för att hitta vår sida!

Kontakta oss för mer information. 

 I butik

När du köper guld i butik har du tre dagars bytesrätt. Om du vill återlämna varor måste den vara i samma skick som när du köpte den. Du som kund har rätt till att prova smycket. Bytesrätt gäller ej varar där vi har utfört gravering/ändring av storlek eller annat arbete.

I vår tradera butik 

Betalning för köpta smycken skall erläggas i förskott till Guldhuset Malmö, senast 3 vardagar efter avslutat köp, till vårt Bankgiro: 776-8260. OBS att köparen betalar frakten, om inget annat anges.

Vi skickar varan när vi mottagit betalningen. Vi skickar spårbart med Posten. Varan kan även hämtas i vår butik om kunden kontaktar oss några dagar innan, då varorna inte finns i vår butik. Vi samfraktar! 

OBS: Vid ej utlösta försändelser debiteras köparen med 250 kr eller verkliga högre kostnad för frakt och administration. Detta kan ske bl a genom att vi fakturerar köparen.

Vi tillämpar lagen om distansavtal (SFS 2005:59). Det innebär att du som kund har 14 dagars retur- och ångerätt från det att du mottagit varan. OBS att detta gäller ej varor där kunden begärt extra arbete så som ändring av storlek, gravyr, slipning eller radionering. För att du som kund ska kunna returnera varan måste den vara i samma skick som du mottagit den. Du som kund har rätt till att prova smycket. Vill kunden returnera varan är det kunden själv som står för frakten tillbaka. Obs att varan måste skickas med spårbarfrakt och att du som kund är ansvarig för varan fram till att vi mottagit den.